Motorola Moto X Resmi Olarak Tanıtıldı !

Motorola'nın yeni amiral gemisi Moto X, resmiyet kazandı ve resmi olarak tanıtıldı. Tanıtılan bu yeni akıllı telefona dair özellikler ve ayrıntılar haberimizin devamında.
Google'ın geçmiş yıllarda satın aldığı Motorola, yeni amiral gemisi Moto X ile karşımıza çıkıyor. Şuanlık Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunuluyor. Diğer ülkelerde satışa çıkarılması şuanlık düşünülmüyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri, tamamen özelleştirilebilir olması dikkat çekiyor. Arka kapağa özel mesaj eklemek, beyaz ve siyah seçenekli şarj aletleri bu özelliklerin yalnızca bir kısmı. Arka için 18 ön için ise 7 farklı özelleştirme bulunuyor.

Motorola Moto X, 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, dört çekirdek Adreno 320 grafik işlem birimi, 4.7 inç AMOLED ekran, 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM, 2200 mAh batarya, 10 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera özellikleri ile diğer akıllı telefonları sollayacak gibi.

Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemiyle gelen Moto X'i satın alan kullanıcılar Google Drive'dan 2 yıllık ücretsiz 50 GB alana sahip olacak. Bu yıl sonunda ABD'de piyasaya sürülmesi beklenen bu akıllı telefonun fiyatı dudak uçuklatılacak gibi değil. Bu özelliklerle 16 GB versiyonu 199 dolar, 32 GB'lık versiyonu 249 dolardan AT&T operatöründe satışa sunulacak. Biraz önce de bahsettiğim gibi Moto X'in ABD dışında satışı yapılması şirketin planları arasında yer almıyor.


Motorola Moto X hakkında haberler, bilgiler için teknoloji blogumuzda takipte kalın !

1 yorum: Leave Your Comments

  1. Gayet güzel bir telefon çıkarmış Motorola. Şimdi Samsung,Apple gibi markalar varken Motorolo tercih edilir mi orası biraz muamma bence.

    YanıtlaSil

More

Whats Hot